Doe mee aan de schrijfwedstrijd november 2022 en schrijf een verhaal bij deze foto. Een vrouw heeft een dikke trui aan en een muts op. Ze staat voor besneeuwde bomen. Ze houdt een vinger voor haar lippen, alsof je stil moet zijn of alsof ze een geheim gaat vertellen. De foto is gemaakt door Diana Polekhina en beschikbaar via Unsplash.
Schrijfoefeningen

Schrijfwedstrijd november 2022

Doe mee aan de laatste schrijfwedstrijd van het jaar! Schrijf een kort verhaal, geïnspireerd door deze foto, en misschien win jij wel een van de vijf coachsessies. Deadline: 30 november 2022.

Lees verder »
Een zonnebril ligt op een hoopje zand op het strand... wat voor verhaal verzin jij bij deze foto? Doe mee aan de schrijfwedstrijd juli 2022 van schrijfcoach Kelly Meulenberg. Foto door Ethan Robertson via Unsplash
Inspiratie & motivatie

Schrijfwedstrijd juli 2022

Wat voor verhaal verzin jij bij deze foto? Doe mee aan de schrijfwedstrijd juli 2022 en maak kans op gratis deelname aan een schrijfworkshop en feedback op je verhaal!

Lees verder »
Wat voor verhaal verzin je bij deze foto? Een regenboog steekt scherp af tegen een lucht vol wolken en landt in een groen weiland. Doe mee aan de schrijfwedstrijd maart 2022 van schrijfcoach Kelly Meulenberg!
Inspiratie & motivatie

Feedback op een verhaal 5: Er is hoop

Hoe is het om feedback op een verhaal te krijgen? In deze blogrubriek krijg je het te zien! Ik deel het winnende verhaal van de schrijfwedstrijd maart 2022 én mijn feedback daarop met je. Deze keer: Er is hoop van Ineke Lascher.

Lees verder »