Doe mee aan de schrijfwedstrijd mei 2022 van schrijfcoach Kelly Meulenberg. Wat voor verhaal verzin jij bij deze foto? We zien een vrouw in kleermakerszit schrijveni n een schrift. Foto door Jodie Cook via Unsplash.

Schrijfwedstrijd mei 2022

Update:

De winnaar is Hanneke Wiltjer met het verhaal De draad weer oppakken. Hanneke wint het gesigneerde exemplaar van mijn boek Schrijverig.

farmbrazil.com.br

De rest van de top 5 bestaat, in willekeurige volgorde, uit Julia Dingenouts, Zazzy, Imke Robben en Ruuf de Jong. Iedereen in de top 5 heeft een coachsessie gewonnen!

Binnenkort kun je op de blog het winnende verhaal en mijn feedback erop lezen. Daar leer je zelf ook van!

 

Zo doe je mee aan de schrijfwedstrijd mei 2022:

  1. Laat je inspireren door deze foto!
  2. Schrijf een kort verhaal van max. 400 woorden (incl. titel) in het Nederlands. Gedichten kunnen helaas niet meedoen.
  3. E-mail je verhaal als Word-bestand uiterlijk maandag 31 mei 2022, 23.59 uur Nederlandse tijd naar info@kellymeulenberg.com. Heb je geen Word? Plak je verhaal dan in de e-mail. Andere bestandstypen zijn niet toegestaan.
  4. Bonus: als je trots bent op wat je hebt geschreven, deel het dan in de reacties hieronder! Dit is niet verplicht, maar wel heel leuk 🙂

 

Dit kun je winnen:

 

De schrijver van het beste verhaal wint een gesigneerd exemplaar van Schrijverig: Het inspiratieboek voor beginnende schrijvers (t.w.v. € 18,95 incl. verzendkosten binnen Nederland; verzendkosten naar het buitenland worden gefactureerd). Dit boek staat vol persoonlijke en creatieve schrijfoefeningen, plus tips om veelvoorkomende schrijftwijfels om te denken. Zo krijg je nóg meer inspiratie om verhalen te schrijven en je schrijfdromen waar te maken.

De schrijvers van de vijf beste verhalen winnen elk een coachsessie (t.w.v. € 29,-), waarin we je verhaal bespreken. (Je kunt meerdere verhalen insturen, maar je krijgt max. één sessie.)

Het verhaal van de winnaar en mijn reactie erop worden, na de coachsessie, gepubliceerd op mijn blog.

Deelnemers ontvangen de uitslag op 12 juni. De uitslag wordt ook bekendgemaakt op deze pagina, mijn sociale media en in mijn e-mailnieuwsbrief.

 

Overige voorwaarden:

 

De prijs is niet in te wisselen voor geld. Door je verhaal in te zenden, geef je mij toestemming om je naam en verhaal te delen op mijn site, social media en in mijn nieuwsbrief als je bij de winnnaars hoort. Je verhaal wordt verder niet door mij gedeeld en alle rechten blijven bij jou. Je mag je verhaal en de bijbehorende foto delen op je eigen blog en social media. Hoewel ik mijn best doe om iedereen een ontvangstbevestiging te sturen, ben je er zelf verantwoordelijk voor om je verhaal in te zenden volgens de voorwaarden. Bij vragen, mail me op info@kellymeulenberg.com.

 

Klaar? Schrijven maar!

 

Deadline: maandag 31 mei

Hulp nodig? Lees het artikel: Hoe schrijf je een verhaal bij een foto?

Veel schrijfplezier!

Doe mee aan de schrijfwedstrijd mei 2022 van schrijfcoach Kelly Meulenberg. Wat voor verhaal verzin jij bij deze foto? We zien een vrouw in kleermakerszit schrijveni n een schrift. Foto door Jodie Cook via Unsplash.

Foto door Jodie Cook via Unsplash