Wat voor verhaal verzin je bij deze foto? Een vrouw ligt een boek te lezen, op het gras aan het water. Doe mee aan de schrijfwedstrijd september 2022!

Schrijfwedstrijd september 2022

Update:

De winnaar is Claudia Stinne met Shakespeariaanse liefde. Claudia wint een kaartje voor mijn online schrijfworkshop Scherper schrijven op 27 oktober.

De rest van de top 5 bestaat, in willekeurige volgorde, uit Rowan Rietveld, Carla Zuijderwijk, Emily van Loon en Saskia Kokkeel. Iedereen in de top 5 heeft een coachsessie gewonnen!

Binnenkort kun je op de blog het winnende verhaal en mijn feedback erop lezen. Daar leer je zelf ook van! Wil je een berichtje ontvangen wanneer het winnende verhaal of de volgende wedstrijd online staan? Meld je dan aan voor mijn gratis schrijftips en -oefeningen.

 

Zo doe je mee aan de schrijfwedstrijd september 2022:

  1. Laat je inspireren door deze foto!
  2. Schrijf een kort verhaal van max. 400 woorden (incl. titel) in het Nederlands. Gedichten kunnen helaas niet meedoen.
  3. E-mail je verhaal als Word-bestand uiterlijk zondag 16 oktober 2022, 23.59 uur Nederlandse tijd naar info@kellymeulenberg.com. Heb je geen Word? Plak je verhaal dan in de e-mail. Andere bestandstypen zijn niet toegestaan.
  4. Bonus: als je trots bent op wat je hebt geschreven, deel het dan in de reacties hieronder! Dit is niet verplicht, maar wel heel leuk 🙂

 

Dit kun je winnen:

 

De schrijver van het beste verhaal wint deelname aan mijn online schrijfworkshop Scherper schrijven op donderdag 27 oktober (t.w.v. € 25,-). Als je er niet live bij kunt zijn, ontvang je de opname.

De schrijvers van de vijf beste verhalen winnen elk een coachsessie (t.w.v. € 51,-), waarin we je verhaal bespreken. (Je kunt meerdere verhalen insturen, maar je krijgt max. één sessie.)

Het verhaal van de winnaar en mijn reactie erop worden, na de coachsessie, gepubliceerd op mijn blog.

Deelnemers ontvangen de uitslag op 18 oktober. De uitslag wordt ook bekendgemaakt op deze pagina, mijn sociale media en in mijn e-mailnieuwsbrief.

 

Overige voorwaarden:

 

De prijs is niet in te wisselen voor geld. Door je verhaal in te zenden, geef je mij toestemming om je naam en verhaal te delen op mijn site, social media en in mijn nieuwsbrief als je bij de winnnaars hoort. Je verhaal wordt verder niet door mij gedeeld en alle rechten blijven bij jou. Je mag je verhaal en de bijbehorende foto delen op je eigen blog en social media. Hoewel ik mijn best doe om iedereen een ontvangstbevestiging te sturen, ben je er zelf verantwoordelijk voor om je verhaal in te zenden volgens de voorwaarden. Bij vragen, mail me op info@kellymeulenberg.com.

 

Klaar? Schrijven maar!

 

Deadline: zondag 16 oktober

Hulp nodig? Lees het artikel: Hoe schrijf je een verhaal bij een foto?

Veel schrijfplezier

Wat voor verhaal verzin je bij deze foto? Een vrouw ligt een boek te lezen, op het gras aan het water. Doe mee aan de schrijfwedstrijd september 2022!