Een zonnebril ligt op een hoopje zand op het strand... wat voor verhaal verzin jij bij deze foto? Doe mee aan de schrijfwedstrijd juli 2022 van schrijfcoach Kelly Meulenberg. Foto door Ethan Robertson via Unsplash

Schrijfwedstrijd juli 2022

Update:

De winnaar is Benedicte Leroy met het verhaal Ik zie wat jij niet ziet. Benedicte wint een kaartje voor mijn online schrijfworkshop Supersterke Spanningsbogen op 18 augustus.

De rest van de top 5 bestaat, in willekeurige volgorde, uit Emily van Loon, Ingrid Walschots, Marieke Rooijmans en Manon Bost. Iedereen in de top 5 heeft een coachsessie gewonnen!

De overige deelnemers ontvangen op 16 augustus nog een mailtje van me.

Binnenkort kun je op de blog het winnende verhaal en mijn feedback erop lezen. Daar leer je zelf ook van!

 

Zo doe je mee aan de schrijfwedstrijd juli 2022:

  1. Laat je inspireren door deze foto!
  2. Schrijf een kort verhaal van max. 400 woorden (incl. titel) in het Nederlands. Gedichten kunnen helaas niet meedoen.
  3. E-mail je verhaal als Word-bestand uiterlijk zondag 31 juli 2022, 23.59 uur Nederlandse tijd naar info@kellymeulenberg.com. Heb je geen Word? Plak je verhaal dan in de e-mail. Andere bestandstypen zijn niet toegestaan.
  4. Bonus: als je trots bent op wat je hebt geschreven, deel het dan in de reacties hieronder! Dit is niet verplicht, maar wel heel leuk 🙂

 

Dit kun je winnen:

 

De schrijver van het beste verhaal wint deelname aan mijn online schrijfworkshop Supersterke Spanningsbogen op donderdag 18 augustus (t.w.v. € 25,-). Als je er niet live bij kunt zijn, ontvang je de opname.

De schrijvers van de vijf beste verhalen winnen elk een coachsessie (t.w.v. € 51,-), waarin we je verhaal bespreken. (Je kunt meerdere verhalen insturen, maar je krijgt max. één sessie.)

Het verhaal van de winnaar en mijn reactie erop worden, na de coachsessie, gepubliceerd op mijn blog.

Deelnemers ontvangen de uitslag op 12 augustus. De uitslag wordt ook bekendgemaakt op deze pagina, mijn sociale media en in mijn e-mailnieuwsbrief.

 

Overige voorwaarden:

 

De prijs is niet in te wisselen voor geld. Door je verhaal in te zenden, geef je mij toestemming om je naam en verhaal te delen op mijn site, social media en in mijn nieuwsbrief als je bij de winnnaars hoort. Je verhaal wordt verder niet door mij gedeeld en alle rechten blijven bij jou. Je mag je verhaal en de bijbehorende foto delen op je eigen blog en social media. Hoewel ik mijn best doe om iedereen een ontvangstbevestiging te sturen, ben je er zelf verantwoordelijk voor om je verhaal in te zenden volgens de voorwaarden. Bij vragen, mail me op info@kellymeulenberg.com.

 

Klaar? Schrijven maar!

 

Deadline: zondag 31 juli

Hulp nodig? Lees het artikel: Hoe schrijf je een verhaal bij een foto?

Veel schrijfplezier!

Een zonnebril ligt op een hoopje zand op het strand... wat voor verhaal verzin jij bij deze foto? Doe mee aan de schrijfwedstrijd juli 2022 van schrijfcoach Kelly Meulenberg. Foto door Ethan Robertson via Unsplash