Praat met een schrijfcoach

Tips, kennis en motivatie om weer lekker te schrijven

Iedere schrijver loopt wel eens vast. Sommigen stoeien met de inhoud van hun verhaal, anderen met de techniek, en weer andere schrijvers blijven het schrijven maar uitstellen, terwijl ze wel heel graag willen!

Het goede nieuws is dat er ontzettend veel schrijftips op internet te vinden zijn. Het slechte nieuws is dat er ook veel tegengestelde adviezen worden gegeven. Er zijn zoveel verschillende soorten schrijvers, twijfels en writer’s blocks…

Bespaar jezelf een hoop tijd en moeite door een coachsessie te boeken. Ik denk mee met jouw specifieke situatie en ideeën, zodat je snel de tips krijgt waar je écht wat aan hebt.

Denk je dat aan één coachsessie niet genoeg hebt? Stuur me een – geheel vrijblijvend – mailtje, dan kijken we naar de mogelijkheden.

Heel veel dank voor je feedback, hier kan ik echt verder mee! Om voor mezelf deadlines te hebben stuur ik stukken tekst naar een kennis die in mijn beoogde doelgroep zit, maar die komt niet verder dan “hartstikke leuk” of “ik vind dat personage een beetje een mannenhater”.  Hoe goedbedoeld ook, dat tilt mijn werk niet echt naar een volgend niveau. Jouw opmerkingen doen dat wel. Fijn!

Ilse van der Stoep

Dank je, Kelly. Ik heb de coachsessie zeer waardevol gevonden. Je begon meteen met de belangrijkste vraag. Het sloeg bij mij meteen in. Ik moest nadenken hoe dit verhaal zou overkomen bij de lezer. De tips die jij toen gaf maakten dat ik de tekst meer tot een verhaal kon maken.

Ik was meteen gemotiveerd om het verhaal bij te stellen en de woorden vlogen van het toetsenbord naar mijn Word-document.

Lucia Fer

Ja, ik wil een schrijfcoach!

Voornaam*

Achternaam*

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Je tekst


Ik help je jouw verhaal op papier zetten

In 2013 haalde ik mijn Master in Creative Writing, werd er voor het eerst een verhaal van me gepubliceerd en begon ik voor mijzelf als schrijfcoach. Nu heb ik al honderden schrijvers geholpen om een kort verhaal, roman of blog te schrijven waar ze trots op zijn.

Hier kun je meer over mij lezen.

Ik vond het fijn met Kelly over Skype van gedachten te wisselen. Schrijven is nu eenmaal een eenzame bezigheid en een klankbord helpt de boel in perspectief te zetten.

Helen Powel


Zo werkt een coachsessie

  • Vul het aanmeldformulier op deze pagina in.
  • Ik e-mail je de factuur, iDeal-betaallink en de link zodat je de afspraak in mijn agenda kunt boeken.
  • Op de afgesproken dag en tijd neem ik contact met je op via telefoon of Skype.

We beginnen het gesprek met de vraag/vragen die je vooraf hebt ingestuurd. Als er daarna nog tijd over is (meestal wel), kun je me alle andere schrijfvragen stellen die je hebt. Ik raad je aan om pen en papier bij de hand te hebben, zodat je tijdens het gesprek aantekeningen kunt maken.

Aan het einde van het gesprek help ik je jouw volgende stap te kiezen. Want tips krijgen is niet genoeg, je moet ook aan de slag!

Moet je jouw coachsessie afzeggen of verzetten? Als je dat minimaal 24 uur voor onze afspraak doet, is dat geen probleem. Als je het minder dan 24 uur voor onze afspraak laat weten, telt hij gewoon mee.

Tijdens het 1-op-1-gesprek voelde ik me erg op mijn gemak en heb ik de tips gekregen die ik juist nodig had. Janneke Robers

De persoonlijke antwoorden die je op vragen van allerlei aard geeft zijn vriendelijk, vrolijk en opgewekt. Je geeft bruikbare handvatten om door te kunnen razen.

Yono Severs

 

Een coachsessie geeft je nieuwe kennis en motivatie om te schrijven. Spreek ik je snel?

 

Ja, ik wil een schrijfcoach!

Voornaam*

Achternaam*

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Je tekst