Praat met een schrijfcoach

Krijg precies de tips die jij nodig hebt

Iedere schrijver loopt wel eens vast. Sommigen stoeien met de inhoud van hun verhaal, anderen met de techniek, en weer andere schrijvers blijven het schrijven maar uitstellen, terwijl ze wel heel graag willen!

Het goede nieuws is dat er ontzettend veel schrijftips op internet te vinden zijn. Het slechte nieuws is dat er ook veel tegengestelde adviezen worden gegeven. Er zijn zoveel verschillende soorten schrijvers, twijfels en writer’s blocks…

Bespaar jezelf een hoop tijd en moeite door een coachsessie te boeken. Ik denk mee met jouw specifieke situatie en ideeën, zodat je snel de tips krijgt waar je écht wat aan hebt.

Ik vond het fijn met Kelly over Skype van gedachten te wisselen. Schrijven is nu eenmaal een eenzame bezigheid en een klankbord helpt de boel in perspectief te zetten.

Helen Powel

De persoonlijke antwoorden die je op vragen van allerlei aard geeft zijn vriendelijk, vrolijk en opgewekt. Je geeft bruikbare handvatten om door te kunnen razen.

Yono Severs

Ja, ik wil een schrijfcoach!

Voornaam*

Achternaam*

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Skypenaam

Hoe kan ik je helpen?*


Ik help je jouw verhaal op papier zetten

In 2013 haalde ik mijn Master in Creative Writing, werd er voor het eerst een verhaal van me gepubliceerd en begon ik voor mijzelf als schrijfcoach. Nu heb ik al honderden schrijvers geholpen om een kort verhaal, roman of blog te schrijven waar ze trots op zijn.

Hier kun je meer over mij lezen.


Zo werkt een coachsessie

Vul het aanmeldformulier op deze pagina in. Ik e-mail je dan met wat voorbereidingsvragen, data en tijden en – indien je een losse sessie of strippenkaart hebt besteld – de factuur en iDeal-betaallink. Op de afgesproken dag en tijd neem ik contact met je op.

Een coachsessie duurt zo’n 30 minuten.

We beginnen het gesprek met de vraag/vragen die je vooraf hebt ingestuurd. Als er daarna nog tijd over is (meestal wel), kun je me alle andere schrijfvragen stellen die je hebt. Ik raad je aan om pen en papier bij de hand te hebben, zodat je tijdens het gesprek aantekeningen kunt maken.

Aan het einde van het gesprek help ik je jouw volgende stap te kiezen. Want tips krijgen is niet genoeg, je moet ook aan de slag!

Moet je jouw coachsessie afzeggen of verzetten? Als je dat minimaal 48 uur voor onze afspraak doet, is dat geen probleem (en krijg je – indien van toepassing – jouw geld terug). Als je het minder dan 48 uur voor onze afspraak laat weten, telt hij gewoon mee.

 

Tijdens het 1-op-1-gesprek voelde ik me erg op mijn gemak en heb ik de tips gekregen die ik juist nodig had. Janneke Robers

Eerste coachsessie

€ 0,-
  • 1x coachsessie via telefoon of Skype

Losse coachsessie

€ 45,- incl. btw
  • 1x coachsessie via telefoon of Skype

Strippenkaart

€ 120,- incl. btw
  • 3x coachsessie via telefoon of Skype

Een coachsessie geeft je nieuwe kennis en motivatie om te schrijven. Spreek ik je snel?

 

Ja, ik wil een schrijfcoach!

Voornaam*

Achternaam*

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Skypenaam

Hoe kan ik je helpen?*