Schrijfwedstrijd juni 2021

Schrijfwedstrijd juni 2021

Zo doe je mee aan de schrijfwedstrijd juni 2021:

 1. Laat je inspireren door deze foto!
 2. Schrijf een kort verhaal van max. 400 woorden (incl. titel) in het Nederlands of Engels.
 3. E-mail je verhaal als Word-bestand uiterlijk woensdag 30 juni 2021, 23.59 uur Nederlandse tijd naar info@kellymeulenberg.com. Heb je geen Word? Plak je verhaal dan in de e-mail.
 4. Bonus: als je trots bent op wat je hebt geschreven, deel het dan in de reacties hieronder! Dit is niet verplicht, maar wel heel leuk :)

 

Dit kun je winnen:

Iedere deelnemer die aan alle bovenstaande voorwaarden voldoet krijgt een coachsessie (t.w.v. € 29,-), waarin we je verhaal en evt. schrijfvragen bespreken. (Je kunt dus meerdere verhalen insturen, maar je krijgt één sessie.)

Daarnaast verloot ik één gesigneerd exemplaar van Schrijverig: Het inspiratieboek voor beginnende schrijvers (t.w.v. € 18,95 incl. verzendkosten). Dit boek staat vol persoonlijke en creatieve schrijfoefeningen, plus tips om veelvoorkomende schrijftwijfels om te denken.

Deelnemers ontvangen de uitslag op maandag 5 juli. De uitslag wordt ook bekendgemaakt op deze pagina, mijn sociale media en in mijn e-mailnieuwsbrief.

 

Overige voorwaarden:

De prijs is niet in te wisselen voor geld. Ik vermeld de naam van de winnaar op mijn site, sociale media en in mijn nieuwsbrief – door je verhaal in te zenden, geef je hiervoor toestemming indien van toepassing. Je verhaal zal niet door mij gedeeld worden en alle rechten blijven bij jou. Je bent er zelf verantwoordelijk voor om je verhaal in te zenden volgens de voorwaarden. Bij vragen, mail me op info@kellymeulenberg.com.

 

Klaar? Schrijven maar!

Deadline: woensdag 30 juni

Klik op de foto om hem te vergroten:

Lees verder voor de schrijfwedstrijd juni 2021 van schrijfcoach Kelly Meulenberg. Foto door Dan Maisey via Unsplash.

Inspiratie nodig? Lees het artikel: Hoe schrijf je een verhaal bij een foto?

Veel schrijfplezier!

7 Comments

 1. Zo, de eerste keer dat ik meedoe met een schrijfwedstrijd. Spannend! Ben heel benieuwd.

  Reply
 2. Ik ga meedoen, is wel mijn eerste keer. Alleen het gevoel al dat ik mee ga doen aan een wedstrijd is spannend.

  Reply
 3. Maar 400 woorden! Wat een gave uitdaging! Nu maar hopen dat mijn verhaal wat is ;)

  Reply
 4. Net ingestuurd leuk initiatief! 400 woorden een absolute uitdaging!

  Reply
 5. Leuke uitdaging, Kelly!

  Reply
 6. Ik zou het heel leuk vinden om dit in het Engels te doen! Ik heb al wat ervaring met mijn fanfictie en op mijn blog… Ja, misschien is dit de gelegenheid om het ook eens in het Engels te proberen.

  Reply
 7. Bij het zien van het plaatje werd ik meegenomen in een reis van rust. Later las ik dat dit om een schrijfwedstrijd ging. Schrijven onder druk? Een opdracht? Nooit gedacht dat ik dat kan.

  Een fijne reis tijdens het lezen!

  -Door het oog van de planten en bomen-

  Het was voor Nikita een drukke dag. Een dag waar veel werk is verricht. Hoe dat komt? Er lag een verlangen om keihard te knallen vandaag. Ze heeft namelijk weer een periode waarin ze barst van de energie en weer aan het handelen is. Soms luistert ze te veel naar haar negatieve gedachten en belandt in een negatief spiraal. Nikita kan alles op dit moment weer aan. Toch kriebelt er iets.. Het is de wind die haar kruin doet kriebelen, haar oren doet suizen en haar ogen doen geloven dat de reis die ze maakt tot een bestemming leidt.Ze doet haar ogen dicht en ademt eens een paar keer in….en uit…… Nikita voelt haar hart rustiger worden, ze gebruikt haar zintuigen om waar te nemen of er land in zicht is. Door het oog van de bomen keek ze naar een bootje. Dat bootje is exact waar ze invaart! Nikita bekijkt de omgeving eens goed en doet haar oog rustig open. Ze ziet exact het eiland staan wat ze had gezien! Het bootje wat Nikita zag, was inderdaad zijzelf!

  Ze vaarde naar de kant, landde op het zand van het eiland en keek naar de prachtige kleuren van de bomen. Wauw! Nikita had dit nog nooit gezien. De kleurtinten groen, bruin en geel doen haar ogen verbluffen. Als ze goed kijkt ziet ze een weg die open is. Nikita loop door het zand, richting de bomen. Ze staat voor de opening en.. Nikita begint te twijfelen of ze door zal lopen. Ze aarzelt even en kiest ervoor om het pad te verkennen.
  Ze kijkt nog achterom en kijkt vanuit het oog van de bomen en planten naar de zee. Lopend door het woud van prachtige bomen en planten bedenkt Nikita ineens: “Het was geen droom, het was echt. Hoe is dit mogelijk? Heb ik mijzelf de weg gewezen? Kan ik dat écht zelf? Wauw.!” Plots, ontwaakte Nikita uit haar meditatie.

  Ze is in volledige rust stand gekomen. Ze heeft geleerd om tussen de hectiek van de dagelijkse zaken, een moment in te lassen dat ze even terug kan naar haar eigen eiland. Een soort korte zonvakantie zonder zorgen.

  Voordat ze weer verder gaat met dagelijkse bezigheden, besluit Nikita morgen terug te keren naar het prachtige eiland en het woud te verkennen.

  Gemaakt door Willemjaap Weeber

  Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *