Schrijfmiddag

Een middag lang schrijven aan je kort verhaal, roman of blog

Vind jij het moeilijk om tijd te vinden voor het schrijven van je kort verhaal, roman of blog?

Geef je op voor de Schrijfmiddag! Het maakt niet uit wat je schrijft, door tegelijkertijd met anderen te schrijven zet je in korte tijd honderden of duizenden woorden op papier. Ik sta klaar om je vragen te beantwoorden, geef je schrijfoefeningen (indien gewenst) en je kunt een kijkje nemen in een aantal van mijn schrijfboeken.

Een middag lang begeleiding, inspiratie en brandstof voor € 30,- incl. btw.

Aanmelden kan t/m woensdag 21 november; de schrijfmiddag zelf vindt plaats op zondag 25 november.

Kun je dan niet? Meld je aan voor mijn gratis e-zine, dan ontvang je vanzelf bericht wanneer de volgende schrijfmiddag eraan komt.

De ontspannen sfeer en het gekras van de pennen om me heen zorgden ervoor dat ik goed kon focussen op mijn verhaal en lekker door kon schrijven. Het was erg fijn dat we Kelly aan konden spreken met grote en kleine vragen. Na afloop had ik heel wat woorden op papier, een bak motivatie om thuis lekker door te werken én een leuke middag gehad. De volgende keer ben ik er zeker weer bij!
Luca Wartna

Ja, ik meld me aan voor de schrijfmiddag!

Je naam (voor- en achternaam)

Je e-mailadres


Alles over de schrijfmiddag:

Wat: Een middag focus en inspiratie

We beginnen met een gezamenlijke ontspanningsoefening, verder kun je urenlang schrijven wat je wilt. Ik sta voor je klaar met tips, schrijfoefeningen en boeken vol inspiratie. Tussen het schrijven door kun je jouw ervaringen en vragen bespreken met de andere schrijvers.

Waar: Restaurant De Branding, Croeselaan 303, Utrecht

De Schrijfmiddag wordt gehouden in de Woonkamer van Restaurant De Branding. Er stopt een bus voor de deur en er zijn gratis parkeerplekken in de buurt. Voor routebeschrijvingen kun je terecht op 9292.nl (voor het OV), Google Maps of neem contact op met De Branding.

Wanneer: zondag 25 november van 13.15 tot ca. 17.00 uur

Je bent vanaf 13.00 uur welkom, om 13.15 beginnen we met een gezamenlijke oefening.

Kosten: € 30,- incl. btw

Dit is inclusief onbeperkt koffie/thee/water en wat lekkers tussendoor. Frisdrank en andere drankjes zijn voor eigen kosten.

Je aanmelding is pas definitief wanneer ik je betaling ontvangen heb; ik stuur je zo snel mogelijk de factuur en betaallink waarmee je veilig en snel met iDeal kunt betalen (gewoon overmaken kan natuurlijk ook).

Op de Schrijfmiddag zijn deze algemene voorwaarden van toepassing.

Schrijfmiddag

Schrijven doe ik al mijn hele leven – maar het is niet altijd makkelijk in de juiste stemming te komen, zeker als je serieus kilometers wil maken. Kelly’s schrijfmiddag bleek daarvoor de perfecte gelegenheid.

Omdat iedereen schrijft, komt de groep al snel in een hele geconcentreerde sfeer. Kelly staat klaar om vragen te beantwoorden en neemt je discreet ter zijde, als je je twijfels niet met iedereen wil delen. Halverwege wordt je even uit je bubbel gehaald om frisse neus te halen en wat zoets te snacken, om daarna weer een laatste spurt te maken. Al met al een inspirerende middag die ik graag nog eens over doe.

Guido Meis

Zin in een hele middag lekker schrijven?

 

Ja, ik meld me aan voor de schrijfmiddag!

Je naam (voor- en achternaam)

Je e-mailadres