Schrijfmiddag

Een middag lang schrijven aan je kort verhaal, roman of blog

Vind jij het moeilijk om tijd te vinden voor het schrijven van je kort verhaal, roman of blog?

Geef je op voor de Schrijfmiddag! Het maakt niet uit wat je schrijft, door tegelijkertijd met anderen te schrijven zet je in korte tijd honderden of duizenden woorden op papier. Ik sta klaar om je vragen te beantwoorden, geef je schrijfoefeningen (indien gewenst) en je kunt een kijkje nemen in een aantal van mijn schrijfboeken.

De volgende Schrijfmiddag:

Zondag 29 september
13.30-17.00u
Restaurant De Branding, Croeselaan 303, Utrecht
Prijs: € 20,- incl. btw

Meld je hiernaast aan of lees verder voor meer informatie!

Aanmelden kan t/m woensdag 25 september.

Komt de datum je niet uit? Meld je aan voor mijn gratis schrijftips, dan ontvang je vanzelf bericht wanneer de volgende Schrijfmiddag eraan komt.

Ja, ik meld me aan voor de schrijfmiddag!

Je naam (voor- en achternaam)

Je e-mailadres

De ontspannen sfeer en het gekras van de pennen om me heen zorgden ervoor dat ik goed kon focussen op mijn verhaal en lekker door kon schrijven. Het was erg fijn dat we Kelly aan konden spreken met grote en kleine vragen. Na afloop had ik heel wat woorden op papier, een bak motivatie om thuis lekker door te werken én een leuke middag gehad. De volgende keer ben ik er zeker weer bij!
Luca Wartna

Schrijven doe ik al mijn hele leven – maar het is niet altijd makkelijk in de juiste stemming te komen, zeker als je serieus kilometers wil maken. Kelly’s schrijfmiddag bleek daarvoor de perfecte gelegenheid.

Omdat iedereen schrijft, komt de groep al snel in een hele geconcentreerde sfeer. Kelly staat klaar om vragen te beantwoorden en neemt je discreet ter zijde, als je je twijfels niet met iedereen wil delen. Halverwege wordt je even uit je bubbel gehaald om frisse neus te halen en wat zoets te snacken, om daarna weer een laatste spurt te maken. Al met al een inspirerende middag die ik graag nog eens over doe.

Guido Meis


Alles over de Schrijfmiddag:

Wat: Een middag focus, inspiratie en begeleiding

We beginnen met een gezamenlijke ontspanningsoefening, verder kun je urenlang schrijven wat je wilt. Ik sta voor je klaar met tips, schrijfoefeningen en boeken vol inspiratie. Tussen het schrijven door kun je jouw ervaringen en vragen bespreken met de andere schrijvers.

Waar: Restaurant De Branding, Croeselaan 303, Utrecht

De Schrijfmiddag wordt gehouden in de Woonkamer van Restaurant De Branding. Er stopt een bus voor de deur en er zijn gratis parkeerplekken in de buurt. Voor routebeschrijvingen kun je terecht op 9292.nl (voor het OV), Google Maps of neem contact op met De Branding.

Wanneer: zondag 29 september van 13.30 tot 17.00 uur

Inloop vanaf 13.15u; om 13.30u starten we met de gezamenlijke oefening.

Kosten: € 20,- incl. btw

Dit is inclusief onbeperkt koffie/thee/water en zoete en hartige hapjes tussendoor. Frisdrank en andere drankjes zijn voor eigen kosten.

Ik stuur je zo snel mogelijk de factuur en betaallink waarmee je veilig en snel met iDeal kunt betalen (gewoon overmaken kan natuurlijk ook).

Op de Schrijfmiddag zijn deze algemene voorwaarden van toepassing.

Je vindt de Schrijfmiddag ook in de agenda’s van Schrijven Online en BestelMijnBoek.nl.

Schrijfmiddag

“Het leukste aan de Schrijfmiddag vond ik het contact met collega-schrijvers. Schrijfadvies van Kelly, toegespitst op mijn manuscript, heeft me op ideeën gebracht waarmee ik weer verder kan. Plus het feit dat het op een leuke locatie was met lekkere cappuccino en allerhande hapjes maakte mijn zondag een topdag!” – Sandra, juli 2019

Zin in een hele middag lekker schrijven?

 

Ja, ik meld me aan voor de schrijfmiddag!

Je naam (voor- en achternaam)

Je e-mailadres