Schrijfsupport

Wekelijkse schrijfavonden om schrijfritme op te bouwen

 

 Schrijven is doorzetten, maar je hoeft het niet alleen te doen.

Om je boek af te krijgen moet je meters maken, dat weet iedereen. Maar wat als het er niet van komt? Er liggen andere klussen, er is teveel lawaai, het lukt niet om tijd te maken, de inspiratie droogt op, onzekerheden over de personages of de verhaallijn blokkeren de voortgang: de lijst met excuses om niet te schrijven is eindeloos. Maar gelukkig! Schrijven in Delft en BestelMijnBoek hebben een oplossing: SCHRIJFSUPPORT.

Eén avond per week kun je in Delftstede tegelijk met andere schrijvers aan het werk. Naast rust, koffie, thee en wifi is er een schrijfcoach aanwezig waar je terecht kunt voor Eerste Hulp Bij Schrijfvragen. Door deze wekelijkse schrijfsupport krijg je schrijfritme.

Lees verder voor meer informatie of bestel hiernaast meteen je strippenkaart!

Is schrijfsupport niet wat je zoekt? Meld je aan voor mijn gratis schrijftips en -oefeningen, dan hoor je vanzelf meer over de andere cursussen en diensten die ik aanbied.

Vanwege de verzwaarde coronamaatregelen staat Schrijfsupport op pauze t/m december 2020. Zodra we een nieuwe begindatum hebben, vind je hem hier!

Ja, ik wil schrijfsupport!

Bestel de strippenkaart »

Meer over Schrijfsupport:

Wat: Wekelijkse schrijfavonden

Om je boek af te schrijven, moet je regelmatig schrijven. Vooraf reserveer je jouw plekje (max. 6 deelnemers per avond) en na een korte kennismaking ga je zelfstandig aan de slag. Een van de schrijfcoaches (Marja van Rossum en ikzelf) staat klaar om korte vragen te beantwoorden. We werken in vier blokken met korte pauzes tussendoor. Aan het eind van de avond kun je nog even ervaringen uitwisselen met de andere schrijvers.

Waar: Delftstede Kamer 0.02, Phoenixstraat 66, Delft

Dit is het kantoor van Bestelmijnboek.nl in bedrijfsverzamelpand Delftstede. Kom je met het OV? Het is maar een paar minuutjes lopen vanaf station Delft en nog minder vanaf tramhalte Prinsenhof. Kom je met de auto? Dan kun je betaald parkeren in de garage Phoenixstraat.

Wanneer: Iedere maandagavond, 19.00-22.30 uur.

Je kunt iedere maandag instromen!

Kosten: € 100,- incl. btw voor 10x deelname

Je koopt je strippenkaart bij Schrijven in Delft en reserveert vervolgens per week je plekje via Bestelmijnboek.nl.

Verder hoef je alleen maar pen en papier of je (bij voorkeur opgeladen) laptop mee te nemen. Wij zorgen voor koffie en thee!

 

Heb je nog vragen? E-mail me op info@kellymeulenberg.com!

 


Tijd om je boek te schrijven!

 

Ja, ik wil schrijfsupport!

Bestel de strippenkaart »