Schrijfmiddag

Een middag lang schrijven aan je kort verhaal, roman of blog

Vind jij het moeilijk om tijd te vinden voor het schrijven van je kort verhaal, roman of blog?

Geef je op voor de Schrijfmiddag!

Het maakt niet uit wat je schrijft, door tegelijkertijd met anderen te schrijven zet je in korte tijd honderden of duizenden woorden op papier.

Ik sta klaar om je vragen te beantwoorden, geef je schrijfoefeningen (indien gewenst) en je kunt een kijkje nemen in een aantal van mijn schrijfboeken.

De volgende Schrijfmiddag:

Zaterdag 28 november
13.30-17.00u
Phoenixstraat 66, Delft
€ 25,- incl. btw

Meld je hiernaast aan of lees verder voor meer informatie!

Aanmelden kan t/m donderdag 26 november.

Ben je benieuwd naar de getroffen maatregelen tegen corona? Lees dit verslag.

Komt de datum je niet uit? Meld je aan voor mijn gratis schrijftips, dan ontvang je vanzelf bericht wanneer de volgende Schrijfmiddag eraan komt.

Ja, ik meld me aan voor de schrijfmiddag!

  Je naam (voor- en achternaam)

  Je e-mailadres

  De ontspannen sfeer en het gekras van de pennen om me heen zorgden ervoor dat ik goed kon focussen op mijn verhaal en lekker door kon schrijven. Het was erg fijn dat we Kelly aan konden spreken met grote en kleine vragen. Na afloop had ik heel wat woorden op papier, een bak motivatie om thuis lekker door te werken én een leuke middag gehad. De volgende keer ben ik er zeker weer bij!
  Luca Wartna

  Schrijven doe ik al mijn hele leven – maar het is niet altijd makkelijk in de juiste stemming te komen, zeker als je serieus kilometers wil maken. Kelly’s schrijfmiddag bleek daarvoor de perfecte gelegenheid. Omdat iedereen schrijft, komt de groep al snel in een hele geconcentreerde sfeer. Kelly staat klaar om vragen te beantwoorden en neemt je discreet ter zijde, als je je twijfels niet met iedereen wil delen. Halverwege wordt je even uit je bubbel gehaald om frisse neus te halen en wat zoets te snacken, om daarna weer een laatste spurt te maken. Al met al een inspirerende middag die ik graag nog eens over doe.
  Guido Meis

  Alles over de Schrijfmiddag:

  Wat: Een middag focus, inspiratie en begeleiding

  We beginnen met een gezamenlijke ontspanningsoefening, verder kun je urenlang schrijven wat je wilt. Ik sta voor je klaar met tips, schrijfoefeningen en boeken vol inspiratie. Tussen het schrijven door kun je jouw ervaringen en vragen bespreken met mij en de andere schrijvers.

  Waar: Delftstede Kamer 0.02, Phoenixstraat 66, Delft

  Dit is het kantoor van Bestelmijnboek.nl in bedrijfsverzamelpand Delftstede. Kom je met het OV? Het is maar een paar minuutjes lopen vanaf station Delft en nog minder vanaf tramhalte Prinsenhof. Kom je met de auto? Dan kun je betaald parkeren in de garage Phoenixstraat.

  Wanneer: zaterdag 28 november van 13.30 tot 17.00 uur

  Inloop vanaf 13.15u; om 13.30u starten we. Als je voor of na de Schrijfmiddag wat wilt eten, raad ik je Barbaar en De Gist aan (beide ook op de Phoenixstraat).

  Kosten: € 25,- incl. btw

  Dit is inclusief koffie/thee/water en zoete en hartige hapjes tussendoor. Ik stuur je zo snel mogelijk de factuur en betaallink waarmee je veilig en snel met iDeal kunt betalen (gewoon overmaken kan natuurlijk ook).

   

  Op de Schrijfmiddag zijn deze algemene voorwaarden van toepassing.

  Je vindt de Schrijfmiddag ook in de agenda’s van BestelMijnBoek.nl, Schrijven in Delft en Schrijven Online.

  Schrijfmiddag
  “Het leukste aan de Schrijfmiddag vond ik het contact met collega-schrijvers. Schrijfadvies van Kelly, toegespitst op mijn manuscript, heeft me op ideeën gebracht waarmee ik weer verder kan. Plus het feit dat het op een leuke locatie was met lekkere cappuccino en allerhande hapjes maakte mijn zondag een topdag!” – Sandra, juli 2019

  Zin in een hele middag lekker schrijven?

   

  Ja, ik meld me aan voor de schrijfmiddag!

   Je naam (voor- en achternaam)

   Je e-mailadres