Online schrijfworkshop

Pakkende personages schrijven - dinsdag 14 juni 2022

Jij bent een roman, fantasy of thriller aan het schrijven. Je stopt je hart en ziel in je boek. Jij snapt heus wel hoe je hoofdpersoon in elkaar steekt. Toch twijfel je of je lezers ook zo enthousiast zullen zijn…

Als je lezers geen begrip kunnen opbrengen voor je hoofdpersoon, zullen ze het boek wegleggen. Het maakt niet uit hoe bijzonder de gebeurtenissen in je verhaal zijn! De lezer moet een band opbouwen met je personages, anders wordt je boek geen succes.

Kijk, ik bedoel hier niet dat we je personages allemaal aardig moeten vinden. Zeker niet! Maar we moeten wel snappen waarom jouw personages bepaalde dingen willen, kiezen en doen.

Wil jij dat je lezer verliefd wordt op je knappe held? Een heerlijke hekel krijgt aan je moordenaar? Of huilend het boek dichtslaat, omdat ze het zo’n ontroerend verhaal vond? Doe mee aan deze online schrijfworkshop, dan zorgen we samen voor pakkende personages.

In deze workshop behoed ik je voor veelgemaakte fouten en geef ik je inspirerende oefeningen om je personages nóg levensechter op papier te zetten. Daar wordt je hele boek beter van!

Meld je hiernaast aan of lees verder voor meer informatie! Aanmelden kan t/m 13 juni.

Wat: Pakkende personages schrijven

Wanneer: Dinsdag 14 juni, 19.30-21.00u

Waar: Online, via Zoom

Prijs: € 25,- incl. btw

Wil je wel meedoen, maar komt die datum niet uit? Koop dan alsnog een kaartje, dan krijg je de besloten link naar de opname. Je kunt de workshop in je eigen tijd rustig terugkijken.

Ja, ik meld me aan voor de workshop!

Je naam (voor- en achternaam)

Je e-mailadres


Hi, ik ben je schrijfcoach!

 

Hi, ik ben schrijfcoach Kelly Meulenberg. In 2013 haalde ik mijn master in Creative Writing en begon ik als schrijfcoach. De Hall of Fame, het rijtje boeken van schrijvers die ik heb begeleid, neemt steeds meer ruimte in in mijn boekenkast.

In oktober 2020 verscheen mijn boek Schrijverig: Het inspiratieboek voor beginnende schrijvers. Daarnaast schrijf ik allerlei soorten verhalen.

Als ik onder de motorkap van je boek kijk, zie ik meteen wat je kunt verbeteren. Ik zie waar je jezelf tegenhoudt, aan welke schrijftechnieken je mag sleutelen en wat er nog nodig is om een boek te schrijven waar jij en je lezers verliefd op worden.

Ik zet je flink aan het werk, maar vertel je ook altijd wat je al wél goed doet. Zo word je niet alleen technisch gezien een betere schrijver, maar krijg je ook meer vertrouwen in je boek en in jezelf.


Alles op een rijtje over deze online schrijfworkshop:

 

Wat: Pakkende personages schrijven

Wanneer: Dinsdag 14 juni, 19.30-21.00u

Waar: Online, via Zoom

Prijs: € 25,- incl. btw

Na afloop ontvang je een link naar de opname.

Heb je nog vragen? Mail me op info@kellymeulenberg.com

 


We gaan er een mooie avond van maken! Schrijf je mee?

 

Ja, ik meld me aan voor de workshop!

Je naam (voor- en achternaam)

Je e-mailadres