Online schrijfworkshop

Scherper schrijven: voor een nóg betere schrijfstijl!

Wat is jouw schrijfstijl?

Waarschijnlijk sta je nu met je mond vol tanden. De meeste schrijvers kunnen namelijk geen soepel antwoord geven op deze vraag.

Je schrijfstijl is iets superpersoonlijks en tegelijkertijd wil je juist verbinding maken met je lezer. Je wilt zó schrijven dat je lezer je verhaal in gesleurd wordt en niet meer weg wil. Maar ja, als je niet weet wat je doet, weet je ook niet of je stijl goed genoeg is.

Worstel je met ‘show, don’t tell’? Blijven je beschrijvingen vaag? Lopen je verhalen over van de clichés? Dan moet je zeker meedoen aan deze workshop.

Ik behandel veelgemaakte fouten, laat je allerlei mogelijkheden zien en natuurlijk gaan we ook een stukje schrijven. We’ll spice up your style!

Meld je hiernaast aan of lees verder voor meer informatie! Aanmelden kan t/m 25 oktober.

Wat: Scherper schrijven

Wanneer: Donderdag 27 oktober, 19.30-21.00u

Waar: Online, via Zoom

Prijs: € 25,- incl. btw

Wil je wel meedoen, maar komt die datum niet uit? Koop dan alsnog een kaartje, dan krijg je de besloten link naar de opname. Je kunt de workshop in je eigen tijd rustig terugkijken.

Heb je nog vragen? Mail me op info@kellymeulenberg.com

Ja, ik meld me aan voor de workshop!

  Je naam (voor- en achternaam)

  Je e-mailadres

  Hi, ik ben je schrijfcoach!

   

  Hi, ik ben schrijfcoach Kelly Meulenberg. In 2013 haalde ik mijn master in Creative Writing en begon ik als schrijfcoach. De Hall of Fame, het rijtje boeken van schrijvers die ik heb begeleid, neemt steeds meer ruimte in in mijn boekenkast.

  In oktober 2020 verscheen mijn boek Schrijverig: Het inspiratieboek voor beginnende schrijvers. Daarnaast schrijf ik allerlei soorten verhalen.

  Als ik onder de motorkap van je boek kijk, zie ik meteen wat je kunt verbeteren. Ik zie waar je jezelf tegenhoudt, aan welke schrijftechnieken je mag sleutelen en wat er nog nodig is om een boek te schrijven waar jij en je lezers verliefd op worden.

  Ik zet je flink aan het werk, maar vertel je ook altijd wat je al wél goed doet. Zo word je niet alleen technisch gezien een betere schrijver, maar krijg je ook meer vertrouwen in je boek en in jezelf.

  We gaan er een mooie avond van maken! Schrijf je mee?

   

  Ja, ik meld me aan voor de workshop!

   Je naam (voor- en achternaam)

   Je e-mailadres