Online schrijfworkshop

Supersterke spanningsbogen - donderdag 18 augustus 2022

Twijfel jij of je boek spannend genoeg is?

Spanning is onmisbaar voor een boeiend verhaal. Het maakt niet uit wat voor verhaal je schrijft! Als er geen spanning is, verlies je de aandacht van de lezer.

Dat betekent niet dat je nu iedereen met een geweer moet laten rondrennen of twintig schokkende plotwendingen in je verhaal moet proppen. Juist door je bewust te worden van de structuur van verhalen, kun je makkelijk meer spanning toevoegen. Je weet dan hoe je de aandacht van de lezer vasthoudt én hoe je ruimte hebt voor verrassende wendingen.

In deze online schrijfworkshop laat ik zien hoe je plot, structuur en stijl samenwerken om een superspannend boek te vormen. Ik behandel veelgemaakte fouten en natuurlijk gaan we ook een stukje schrijven!

Meld je hiernaast aan of lees verder voor meer informatie! Aanmelden kan t/m 17 augustus.

Wat: Supersterke Spanningsbogen

Wanneer: Donderdag 18 augustus, 19.30-21.00u

Waar: Online, via Zoom

Prijs: € 25,- incl. btw

Wil je wel meedoen, maar komt die datum niet uit? Koop dan alsnog een kaartje, dan krijg je de besloten link naar de opname. Je kunt de workshop in je eigen tijd rustig terugkijken.

Ja, ik meld me aan voor de workshop!

Je naam (voor- en achternaam)

Je e-mailadres


Hi, ik ben je schrijfcoach!

 

Hi, ik ben schrijfcoach Kelly Meulenberg. In 2013 haalde ik mijn master in Creative Writing en begon ik als schrijfcoach. De Hall of Fame, het rijtje boeken van schrijvers die ik heb begeleid, neemt steeds meer ruimte in in mijn boekenkast.

In oktober 2020 verscheen mijn boek Schrijverig: Het inspiratieboek voor beginnende schrijvers. Daarnaast schrijf ik allerlei soorten verhalen.

Als ik onder de motorkap van je boek kijk, zie ik meteen wat je kunt verbeteren. Ik zie waar je jezelf tegenhoudt, aan welke schrijftechnieken je mag sleutelen en wat er nog nodig is om een boek te schrijven waar jij en je lezers verliefd op worden.

Ik zet je flink aan het werk, maar vertel je ook altijd wat je al wél goed doet. Zo word je niet alleen technisch gezien een betere schrijver, maar krijg je ook meer vertrouwen in je boek en in jezelf.


Alles op een rijtje over deze online schrijfworkshop:

 

Wat: Supersterke spanningsbogen

Wanneer: Donderdag 18 augustus, 19.30-21.00u

Waar: Online, via Zoom

Prijs: € 25,- incl. btw

Na afloop ontvang je een link naar de opname.

Heb je nog vragen? Mail me op info@kellymeulenberg.com

 


We gaan er een mooie avond van maken! Schrijf je mee?

 

Ja, ik meld me aan voor de workshop!

Je naam (voor- en achternaam)

Je e-mailadres