Tijdelijke Kunstwinkel 2015Steun een goed doel met de schrijfworkshop ‘De kunst van de liefde’

UPDATE: Deze workshop is voorbij. Kijk in de agenda voor het actuele overzicht!

Op zondag 8 februari geef ik opnieuw een schrijfworkshop in de Tijdelijke Kunstwinkel met als thema ‘De kunst van de liefde’. Doe mee en schrijf een uur lang over de mooie, grappige en lelijke kanten van de liefde. De workshop is geschikt voor verliefde stelletjes, (un)happy singles en echte Valentijnshaters ;)

We doen een aantal speelse en verrassende schrijfopdrachten – schrijfervaring niet nodig, nieuwsgierigheid is genoeg! Lucht je hart en ga naar huis met een paar (beginnetjes van) korte verhalen en/of gedichten.

De workshop wordt twee keer gegeven: om 14.00 u en 15.30 u. Meedoen kost slechts een tientje en de volledige opbrengst gaat naar LiveBuild’s waterproject in Lobange, Kameroen. Zo heb jij een inspirerende middag en help je mensen in Lobange aan veilige toegang tot schoon drinkwater.

Reserveren is niet verplicht, maar wel verstandig. Mail je naam en tijd naar Eva: info@tijdelijkekunstwinkel.nl. Met vragen kun je bij mij terecht: info@kellymeulenberg.com.

Zie je de 8e!

In het kort:

Wat: een speelse schrijfworkshop over de mooie, grappige en lelijke kanten van de liefde
Wanneer:
zondag 8 februari 2015
Tijd:
14.00-15.00 en 15.30-16.30
Plaats:
Tijdelijke Kunstwinkel @ In De Ruimte, Oudegracht a/d Werf 230, Utrecht
Kosten:
€ 10,- inclusief koffie, thee en iets lekkers. De volledige opbrengst gaat naar LiveBuild’s waterproject in Lobange, Kameroen!
Reserveren: graag, mail je naam en tijd naar Eva: info@tijdelijkekunstwinkel.nl

 

– Dank aan Schrijven Online voor het delen van deze workshop!