Schrijven voor blogs

Schrijfcursus van zes lessen

 Wil jij een blog schrijven die gelezen wordt?

In zes lessen krijg je oefeningen, voorbeelden en feedback om boeiende blogposts te schrijven en te delen. Perfect voor nieuwe bloggers en bloggers die al een tijdje bezig zijn, maar meer gericht aan hun schrijfvaardigheden willen werken.

Hoe schrijf je een pakkend blogartikel? Hoe zorg je ervoor dat je regelmatig inspiratie hebt om te schrijven? En hoe zorg je ervoor dat je blog ook gelezen wordt?

Aan het einde van de cursus weet je wat jouw blog bijzonder maakt en schrijf je teksten waar je trots op bent. Je hebt meerdere blogposts geschreven, hebt een planning en bergen inspiratie voor nieuwe artikelen, en weet hoe je (nieuwe) lezers voor jouw blog kunt vinden.

Zes avonden theorie, inspiratie, oefeningen en feedback voor € 105,-.

Klik op de knop hiernaast om je aan te melden op de site van Cultura Ede, of lees verder voor meer informatie.

Aanmelden kan t/m 31 oktober 2018. De cursus begint op woensdag 7 november.

Is deze cursus niet wat je zoekt? Meld je aan voor mijn gratis nieuwsbrief, dan hoor je vanzelf meer over de andere cursussen en diensten die ik aanbied.

Ja, ik wil beter bloggen!

Naar het aanmeldformulier »
Ik realiseerde me dat ik als een kip zonder kop bezig was terwijl alle ingrediënten om een aardig verhaal te schrijven in feite voor me lagen. Kelly schudt de boel eens op en laat zien hoe je al die ideeën, die je onbewust toch al had, in de goede volgorde kunt zetten zodat er weer ruimte ontstaat om lekker te gaan schrijven. Frank Salomé


Meer over Schrijven voor blogs:

Wat: Een cursus van zes avonden

Stap voor stap leer ik je pakkende teksten te schrijven, op te maken en te delen. Je hoeft nog geen blog te hebben, maar je leert in deze cursus niet hoe je jouw eigen site bouwt! We richten ons echt op de inhoud en hoe je die inhoud kunt delen. We kijken o.a. naar je inspiratiebronnen, planning, motivatie, columns, listicles, SEO en social media – en je hoeft nu nog niet te weten wat dat allemaal inhoudt.

Waar: Bibliotheek, Cultura Ede

De bibliotheek is gevestigd op de eerste verdieping van Cultura. Het adres is Molenstraat 45, 6711 AW, Ede. Cultura is goed te bereiken met het ov. Voor meer informatie over Cultura kun je mailen naar info@cultura-ede.nl.

Wanneer: Vanaf woensdag 7 november, 19.00-21.00 uur

De lessen vinden plaats op woensdagavond: 7 november, 14 november, 21 november, 28 november, 12 december en 19 december.

Kosten: € 105,-

Verder hoef je alleen maar pen en papier of je laptop mee te nemen. Voor koffie en thee kun je in het café van Cultura terecht.

Heb je nog vragen? E-mail me op info@kellymeulenberg.com!

De persoonlijke antwoorden die je op vragen van allerlei aard geeft zijn vriendelijk, vrolijk en opgewekt. Je geeft bruikbare handvatten om door te kunnen razen.

Yono Severs


Ontdek de bouwstenen voor boeiende blogposts die lezers raken. Doe je mee?

 

Ja, ik wil (beter) bloggen!

Naar het aanmeldformulier »