Schrijfwedstrijd oktober

Schrijfwedstrijd oktober

Update: de wedstrijd is gewonnen door Sanne Hillemans. Gefeliciteerd!

Wil je een mailtje ontvangen wanneer er een nieuwe schrijfwedstrijd is? Meld je dan aan voor de schrijftips.

Zo doe je mee aan de schrijfwedstrijd:

 

 1. Laat je inspireren door deze foto!
 2. Schrijf een kort verhaal van max. 400 woorden (incl. titel) in het Nederlands of Engels.
 3. E-mail je verhaal uiterlijk donderdag 31 oktober 2019, 23.59 uur Nederlandse tijd naar info@kellymeulenberg.com.
 4. Bonus: als je trots bent op wat je hebt geschreven, deel het dan in de reacties hieronder! Dit is niet verplicht, maar wel heel leuk :)

 

Dit kun je winnen:

 

Een kaartje voor de Schrijfmiddag op zondag 24 november in Utrecht (t.w.v. € 20,-).

Ik verloot één kaartje onder alle inzendingen.

Deelnemers ontvangen de uitslag in de eerste week van november. De uitslag wordt ook bekendgemaakt op deze pagina, mijn sociale media en in mijn e-mailnieuwsbrief.

 

Overige voorwaarden:

 

De prijs is niet in te wisselen voor geld. De prijs is niet in te wisselen voor een kaartje voor een andere datum. Mocht je al een kaartje voor de Schrijfmiddag hebben gekocht, krijg je het geld daarvoor terug óf kun je gratis iemand meenemen. Ik vermeld de naam van de winnaar op mijn site, sociale media en in mijn nieuwsbrief – door je verhaal in te zenden, geef je hiervoor toestemming indien van toepassing. Je verhaal zal niet door mij gedeeld worden en alle rechten blijven bij jou.

Deadline: 31 oktober

Klik op de foto om hem te vergroten:

1910 schrijfwedstrijd oktober w-a-t-a-r-i-ikZqX3cVcyU-unsplash

Foto door Watari via Unsplash

 

Deze vragen kunnen je helpen inspiratie op te doen: Wie maakt een foto? Waarvan? En wat gebeurt er dan?

Veel schrijfplezier!

1 Comment

 1. Het einde van de zomer

  De zomer is een periode waarin alles altijd net een beetje anders voelt. De lucht is warmer, de energie spontaner, de zorgen lichter. En tijdens mijn reis naar Zuid-Frankrijk ontdekte ik dat de liefde in de zomer intenser is.
  ‘Kom, voordat we het moment missen.’
  Voor me loopt een jongen, zijn camera in de ene hand, mijn hart in de andere. De lucht is fris, nog niet opgewarmd door de zon en nog vochtig van een nachtelijke regendouche. Genietend adem ik het in, terwijl ik mijn pas wat versnel. Hoewel de zon zich nog verschuilt achter de bergen, is het al licht genoeg om te zien waar ik loop, om te zien dat hij naar me omkijkt alsof hij al mijn gebreken accepteert, om te voelen hoe een onzichtbare draad aan mijn hart trekt en me weer naast hem laat uitkomen.
  Deze afgelopen drie weken waren alles. Het was de eerste keer dat ik ervoer wat wederzijdse liefde met me kan doen, zelfs als het tijdelijk is. Zelfs als ik weet dat ik hem vandaag voor het laatst zie en dat we beiden niet gemaakt zijn voor lange afstandsrelaties. Zelfs bij het besef dat ik morgen met een gebroken hart in het vliegtuig naar Nederland zit. Ik zou er niets voor inruilen.
  Als we aankomen op de plek die we gisteren ontdekten staat hij stil. We staan temidden van de weelderige bergen. Het donkere groen is een prachtig contrast met het goud van het graan, dat nog meer oplicht nu de zon zijn gezicht laat zien.
  ‘Kijk naar me,’ zegt hij, zijn glimlach breed, zijn ogen verliefd. Ik doe wat hij zegt, maar op dat moment valt mijn oog op hoe hij eruit ziet in het prachtige ochtendlicht en ik hef mijn eigen camera om ook hem vast te leggen. In mijn herinneringen, in mijn hart, op mijn geheugenkaart. Even later hebben we beiden een foto van elkaar, op de meest perfecte locatie en met een camera voor ons gezicht.
  ‘Perfect. Dit is precies hoe ik je wil onthouden,’ merkt hij op, terwijl hij naar me toe komt en me in zijn armen neemt. ‘Ik ga je zo missen.’
  Hij ruikt naar kokos en gras, een vreemde maar heerlijke combinatie. Met een glimlach die zowel triest als dankbaar voelt, kijk ik naar hem op.
  ‘En ik jou.’ Maar ik zal hem nooit vergeten.

  Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *