Beginnen met korte verhalen

Schrijfcursus van zes lessen in Delft

 Wil jij stap voor stap leren hoe je korte verhalen schrijft?

Of schrijf je al een tijdje, maar wil je het serieuzer aanpakken?

In (zeer) korte verhalen kun je spelen met alle bouwstenen voor een boeiend verhaal: personages, plot, perspectief, setting, stijl, dialogen, thema’s… Al schrijvend ontdek je waar jouw sterke punten liggen en oefen je nieuwe technieken. Zo zet je met meer plezier en zelfvertrouwen mooie verhalen op papier!

In deze cursus van zes lessen leer je stap voor stap de bouwstenen van fictieve verhalen. Iedere week krijg je voorbeelden, toegankelijke theorie en meerdere schrijfoefeningen. Je mag je teksten voorlezen aan de groep, maar dit is niet verplicht. Na afloop van de cursus heb je een aantal nieuwe verhaalideeën, beginnetjes en zelfs hele verhalen.

Een goed kort verhaal kan net zo veel indruk maken als een goedgeschreven roman. En door meerdere korte verhalen te lezen en te schrijven, kun je als schrijver heel snel groeien. Doe je mee?

Zes avonden voorbeelden, theorie, oefeningen en feedback voor € 120,- incl. btw.

Schrijf je in, of lees verder voor meer informatie.

Aanmelden kan t/m 15 september 2019. De cursus begint op dinsdag 17 september.

Is deze cursus niet wat je zoekt? Meld je aan voor mijn gratis schrijftips, dan hoor je vanzelf meer over de andere cursussen en diensten die ik aanbied.

Ja, ik wil korte verhalen schrijven!

Voornaam*

Achternaam*

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Ik realiseerde me dat ik als een kip zonder kop bezig was terwijl alle ingrediënten om een aardig verhaal te schrijven in feite voor me lagen. Kelly schudt de boel eens op en laat zien hoe je al die ideeën, die je onbewust toch al had, in de goede volgorde kunt zetten zodat er weer ruimte ontstaat om lekker te gaan schrijven. Frank Salomé


Meer over Beginnen met korte verhalen:

Wat: Een schrijfcursus van zes avonden

Stap voor stap leer ik je pakkende korte verhalen te schrijven, aan de hand van uitleg, voorbeelden, oefeningen en feedback. We kijken o.a. naar inspiratie, personages, plot, settings, perspectief en dialoog.

Waar: Delftstede Kamer 0.02, Phoenixstraat 66, Delft

Dit is het kantoor van Bestelmijnboek.nl in bedrijfsverzamelpand Delftstede. Kom je met het OV? Het is maar een paar minuutjes lopen vanaf station Delft en nog minder vanaf tramhalte Prinsenhof. Kom je met de auto? Dan kun je betaald parkeren in de garage Phoenixstraat.

Wanneer: Vanaf dinsdag 17 september 2019, 19.30-22.00 uur

De lessen vinden plaats op dinsdagavond: 17 september, 24 september, 1 oktober, 8 oktober, 15 oktober en 22 oktober.

Kosten: € 120,- incl. btw

Je hoeft alleen maar pen en papier of je laptop mee te nemen. Koffie, thee en lesmateriaal staan klaar.

Heb je nog vragen? E-mail me op info@kellymeulenberg.com!

Ik vond de cursus leerzaam en interessant en het werkte enthousiasmerend omdat ik met diverse concrete tips weer verder kwam met mijn verhaal.

Lauri Hanewinckel


Ontdek de bouwstenen voor boeiende, grappige en ontroerende korte verhalen. Doe je mee?

 

Ja, ik wil korte verhalen schrijven!

Voornaam*

Achternaam*

E-mailadres*

Telefoonnummer*