Korte verhalen schrijven

Schrijfcursus van zes lessen

 Wil jij stap voor stap leren hoe je korte verhalen schrijft?

In (zeer) korte verhalen heb je te maken met veel bewegende onderdelen: personages, plot, perspectief, setting, stijl, dialogen, thema’s… Het goede nieuws is dat iedere schrijver een aantal onderdelen onbewust goed doet. Kun je nagaan wat een mooie verhalen je schrijft wanneer je jouw zwakke punten ontwikkelt en je sterke punten bewust inzet!

In deze cursus van zes lessen leer je stap voor stap de bouwstenen van fictieve verhalen. Je schrijft een aantal scènes, beginnetjes en zelfs hele verhalen. Na afloop kun je geïnspireerd en zelfverzekerd een kort verhaal schrijven (en misschien zelfs een roman).

Zes avonden theorie, inspiratie, oefeningen en feedback voor € 105,-.

Klik op de knop hiernaast om je aan te melden op de site van Cultura Ede, of lees verder voor meer informatie.

Aanmelden kan t/m 5 september 2018. De cursus begint op woensdag 12 september.

Is deze cursus niet wat je zoekt? Meld je aan voor mijn gratis nieuwsbrief, dan hoor je vanzelf meer over de andere cursussen en diensten die ik aanbied.

Ja, ik wil korte verhalen schrijven!

Naar het aanmeldformulier »
Ik realiseerde me dat ik als een kip zonder kop bezig was terwijl alle ingrediënten om een aardig verhaal te schrijven in feite voor me lagen. Kelly schudt de boel eens op en laat zien hoe je al die ideeën, die je onbewust toch al had, in de goede volgorde kunt zetten zodat er weer ruimte ontstaat om lekker te gaan schrijven. Frank Salomé


Meer over Korte verhalen schrijven:

Wat: Een cursus van zes avonden

Stap voor stap leer ik je pakkende korte verhalen te schrijven, aan de hand van uitleg, voorbeelden, oefeningen en feedback. We kijken o.a. naar inspiratie, personages, plot, settings, perspectief en dialoog.

Waar: Bibliotheek, Cultura Ede

De bibliotheek is gevestigd op de eerste verdieping van Cultura. Het adres is Molenstraat 45, 6711 AW, Ede. Cultura is goed te bereiken met het ov. Voor meer informatie over Cultura kun je mailen naar info@cultura-ede.nl.

Wanneer: Vanaf woensdag 12 september 2018, 19.00-21.00 uur.

De lessen vinden plaats op woensdagavond: 12 september, 19 september, 26 september, 3 oktober, 10 oktober en 17 oktober.

Kosten: € 105,-

Verder hoef je alleen maar pen en papier of je laptop mee te nemen. Voor koffie en thee kun je terecht in het café van Cultura.

Heb je nog vragen? E-mail me op info@kellymeulenberg.com!

Ik vond de cursus leerzaam en interessant en het werkte enthousiasmerend omdat ik met diverse concrete tips weer verder kwam met mijn verhaal.

Lauri Hanewinckel


Ontdek de bouwstenen voor boeiende, grappige en ontroerende korte verhalen. Doe je mee?

 

Ja, ik wil korte verhalen schrijven!

Naar het aanmeldformulier »