Inspiratieboost

Unieke, persoonlijke schrijfoefeningen voor korte verhalen

 

Wanneer je vastzit met je boek of niet aan een verhaal kunt beginnen, kunnen schrijfoefeningen je helpen om weer los te komen. De juiste schrijfoefening geeft je een liefdevolle schop onder de kont, verrassende ideeën en nieuw schrijfplezier

Er zijn echter zoveel schrijfoefeningen te vinden op sites, in de bieb en in de boekhandel dat het makkelijk is om te verdwalen.

En veel daarvan zijn wel erg oppervlakkig. Ze zetten je verbeelding misschien aan het werk, maar op technisch vlak geven ze geen tips of handvat. Dan ben je misschien eventjes weer aan het schrijven, maar zodra het eerste enthousiasme is verdampt ben je weer terug bij af.

Ik help je graag met de Inspiratieboost: jij vult een eenvoudige vragenlijst in en op basis van die inspiratiebronnen stel ik zelf schrijfoefeningen voor je op. Daarnaast krijg je o.a. extra tips om je verhaalideeën uit te werken tot boeiende, mooie of ontroerende verhalen.

Kortom: je krijgt nieuwe inspiratie voor specifieke verhalen en nieuwe kennis en motivatie om op eigen houtje verhalen te verzinnen. De Inspiratieboost kost € 65,- (incl. btw). Wil je daarnaast feedback van mij op je teksten? Bestel dan de Inspiratieboost Plus voor € 95,- (incl. btw).

Bestel jouw Inspiratieboost hiernaast of lees verder voor meer info.

Ja, ik wil nieuwe inspiratie!

Je naam

Je e-mailadres

Welke inspiratieboost wil je?

Wat ik kreeg steeg boven mijn verwachtingen uit. Naast drie totaal verschillende, interessante oefeningen, kreeg ik een aantal uitgebreide tips. Kelly gaf me alles wat ik nodig had om een kort verhaal te schrijven.

Door deze Inspiratieboost, en dan vooral het stukje feedback aan het einde, ben ik weer een stapje verder met mijn schrijfontwikkeling. Kelly heeft me verbeterpunten gegeven die voor mij herkenbaar waren, maar ook nieuwe dingen waar ik nog niet eerder op gelet had.

Jessica Brouwers


 Ik help je goede verhalen te schrijven

 

In 2013 haalde ik mijn Master in Creative Writing, werd er voor het eerst een verhaal van me gepubliceerd en begon ik voor mijzelf als schrijfcoach. Nu heb ik al honderden schrijvers geholpen om een kort verhaal, roman of blog te schrijven waar ze trots op zijn. Hier kun je meer over mij lezen.

 


Is de Inspiratieboost geschikt voor jou?

 • Je schrijft graag korte verhalen en/of romans – of wilt hiermee beginnen.
 • Je kunt wel een duwtje in de rug gebruiken om ideeën te bedenken en te combineren.
 • Je durft te experimenteren; je weet dat hoe meer je schrijft, hoe groter de kans is dat er iets geweldigs tussen zit.

 

Zo werkt de Inspiratieboost:

Wanneer ik je bestelling ontvang, stuur ik je zo snel mogelijk de factuur, iDeal-betaallink en de vragenlijst. Door de vragenlijst leer ik je interesses en schrijfdromen kennen.

Na ontvangst van je betaling en je ingevulde vragenlijst, ga ik aan de slag.

Binnen drie weken ontvang je een pdf met jouw Inspiratieboost: drie schrijfoefeningen, extra tips en oefeningen om je verhaalideeën uit te werken, je antwoorden op de vragenlijst en de link naar de Online Inspiratieboost.

In de Online Inspiratieboost vind je oefeningen die ik voor andere schrijvers heb ontwikkeld. Iedere twee maanden voeg ik er nieuwe oefeningen aan toe. Zo kun je na je eigen oefeningen verder schrijven met behulp van tientallen bijzondere schrijfoefeningen!

Heb je de Plus-versie besteld? Dan maken we een afspraak voor je coachsessie, die we telefonisch of via Skype doen. Je kunt max. 3000 woorden insturen, die ik vooraf lees. Tijdens de coachsessie geef ik feedback op je geschreven tekst(en) en kun je me al je schrijfvragen stellen.

Op de Inspiratieboost zijn deze algemene voorwaarden van toepassing.

Heb je nog vragen? Stuur een mailtje naar info@kellymeulenberg.com!

Inspiratieboost

€ 65,- incl. btw
 •  Drie unieke schrijfoefeningen, gebaseerd op jouw interesses en schrijfwensen
 • Extra tips en oefeningen om verhaalideeën snel uit te kunnen werken
 •  Een overzicht van jouw inspiratiebronnen
 • Toegang tot de Online Inspiratieboost, een besloten leeromgeving/forum met tientallen extra oefeningen

Inspiratieboost Plus

€ 95,- incl. btw
 •  Drie unieke schrijfoefeningen, gebaseerd op jouw interesses en schrijfwensen
 • Extra tips en oefeningen om verhaalideeën snel uit te kunnen werken
 •  Een overzicht van jouw inspiratiebronnen
 • Toegang tot de Online Inspiratieboost, een besloten leeromgeving/forum met tientallen extra oefeningen
 • Een coachsessie (via telefoon of Skype) t.w.v. € 40,-

Kelly schudt de boel eens op en laat zien hoe je al die ideeën, die je onbewust toch al had, in de goede volgorde kunt zetten zodat er weer ruimte ontstaat om lekker te gaan schrijven.

Frank Salomé

Kelly is betrokken bij je schrijven vanaf dag 1. Inspirerend is ook de Facebook groep waar je uitwisselt en commentaar geeft op elkaars teksten. Veel dank voor je ondersteuning! Martien Bron

Heb je zin in schrijfoefeningen op maat en nieuwe verhalen?

 

Ja, ik wil nieuwe inspiratie!

Je naam

Je e-mailadres

Welke inspiratieboost wil je?