Valkuilen voor je verhalen

10 do’s en don’ts bij het schrijven van een kort verhaal of roman - Gratis schrijfcursus

Blok meer tijd voor schrijven in je agenda

Ontdek de drie basisingrediënten voor een boeiend verhaal

Voorkom writer’s block

 

Geef je op voor de online, gratis schrijfcursus ‘Valkuilen voor je verhalen: 10 do’s en don’ts bij het schrijven van een kort verhaal of roman’. Ik geef je tips en schrijfoefeningen zodat je leert hoe je snel aan een verhaal kunt beginnen én het kunt afschrijven.

Na de cursus heb je meer tijd voor schrijven in je agenda geblokt, weet je wat de drie basisingrediënten voor een boeiend verhaal zijn en heb je een opzet voor je (nieuwe) verhaal waarmee je writer’s block voorkomt.

Om de dag ontvang je een mailtje met tips en een schrijfoefening. Daarnaast kun je ook op Facebook terecht voor extra inspiratie en contact met je mede-schrijvers.

En het beste is: de cursus is helemaal gratis! Van 8 tot en met 16 april 2016 ontvang je om de dag een les. Geef je hiernaast op of lees verder voor meer informatie.

Meld je aan voor mijn e-zine en hoor als eerste wanneer ik deze cursus weer aanbied!


Ik leid je langs de valkuilen

Ik ben Kelly Meulenberg, jouw schrijfcoach. Sinds 2013 help ik beginnende en ervaren schrijvers om hun korte verhalen en romans op papier te zetten.

Al vroeg wist ik dat ik ‘later’ schrijfster en schrijfcoach wilde worden. Door pesten en depressies worstelde ik vroeger met mijn zelfvertrouwen, maar schrijven bracht me rust en kracht. Dat zelfvertrouwen en lef om creatief te zijn gun ik iedereen! Je hebt het al in je en ik kan je helpen om het naar boven te halen.

Ik heb een Master in Creative Writing van de University of Edinburgh, werk hard aan mijn eigen roman en heb al bijna 500 schrijvers geholpen met mijn workshops, cursussen en coaching.

Hier kun je meer over mij lezen.

gratis schrijfcursus kelly meulenberg

Ik vond de cursus leerzaam en interessant en het werkte enthousiasmerend omdat ik met diverse concrete tips weer verder kwam met mijn verhaal. De eerste les vond ik nuttig, omdat ik leerde dat kleine blokjes tijd blokkeren voor je schrijven evenzo goed kan werken – of zelfs nog beter – dan één hele dag per week te reserveren.

Lauri Hanewinckel

Ik realiseerde me dat ik als een kip zonder kop bezig was terwijl alle ingrediënten om een aardig verhaal te schrijven in feite voor me lagen. Kelly schudt de boel eens op en laat zien hoe je al die ideeën, die je onbewust toch al had, in de goede volgorde kunt zetten zodat er weer ruimte ontstaat om lekker te gaan schrijven. Frank Salomé

Van dag 1 tot en met 5 heb ik tips gehad, die ik waarschijnlijk mijn hele schrijfcarrière nog ga gebruiken. Van een soort basis als bron van inspiratie tegen een writers’ block tot tips om te herschrijven, wat altijd lastig blijft. Tijdens het 1-op-1-gesprek voelde ik me erg op mijn gemak en heb ik de tips gekregen die ik juist nodig had.

Janneke Robers


Dit krijg je:

  • 5 audiolessen met 2 do’s en don’ts – tips over het vermijden van veelvoorkomende valkuilen en fouten
  • 5 schrijfoefeningen om je ideeën, personages, plots en schrijverschap te ontwikkelen
  • Bonus: meer tips, inspiratie en waardevolle contacten met je mede-schrijvers op Facebook

Daarnaast ontvang je ook mijn gratis e-zine (verschijnt zo’n 2 keer per maand), vol nieuwtjes en exclusieve cadeautjes.

Heb je genoeg van je eigen perfectionisme of uitstelgedrag? Samen zorgen we ervoor dat jouw verhaal op papier komt. Meld je hieronder aan!

gratis schrijfcursus kelly meulenberg

Bij het schrijven van mijn eerste thriller voelde ik me enerzijds overrompeld door alle kanten en mogelijkheden van het verhaal en anderzijds raakte ik ontmoedigd door een topthriller te lezen als Silence of the Lambs. De cursus Valkuilen trok me in een week uit mijn pan spaghetti door de inwendige criticaster uit te zetten en met Kelly’s routeplanner kreeg ik weer grip op mijn verhaal.  Ten slotte vond ik het fijn met Kelly over Skype van gedachten te wisselen. Schrijven is nu eenmaal een eenzame bezigheid en af en toe een klankbord helpt de boel in perspectief te zetten.

Helen Powel

 

Meld je aan voor mijn e-zine en hoor als eerste wanneer ik deze cursus weer aanbied!