Schrijfcoach Kelly Meulenberg

Ik help je een verhaal, roman of blog te schrijven waar je trots op bent!

Schrijf je wel, maar heb je geen idee of je op de goede weg zit?

Lukt het je maar niet om genoeg tijd voor schrijven vrij te maken?

Ben je bang wat anderen van je roman, kort verhaal of verhalenbundel zullen vinden?

Dan ben je op de juiste plek. Ik ben Kelly Meulenberg, schrijfster en schrijfcoach, en ik help je te schrijven met lef.

Schrijf met lef’ betekent voor mij dat je jouw twijfels en perfectionisme loslaat. Dat je meer durft te experimenteren. Dat je een slechte eerste versie van je tekst accepteert en weet dat herschrijven makkelijker is dan in een keer een geweldige tekst schrijven.

Op deze manier schrijf je meer, sneller en beter. Je verhaal staat eindelijk op papier en jij staat met meer zelfvertrouwen en creativiteit in het leven.

Ik sta voor je klaar met mijn workshops, online schrijfcursussen en tips op mijn blog, Twitter en Facebook.


Kort maar krachtig

Kelly Meulenberg (1990) heeft

  • een MSc in Creative Writing van de University of Edinburgh,
  • korte verhalen gepubliceerd in o.a. RAW en LetterSpinsels,
  • workshops en cursussen gegeven in Utrecht, Gelderland en Noord-Brabant,
  • gesproken op University College Roosevelt,
  • met haar gratis online cursus al honderden schrijvers geholpen om meer inspiratie, kennis en zelfvertrouwen te krijgen.

Dankzij jouw tips heb ik een mooie opzet gemaakt voor mijn verhaal. Door de schrijfopdrachten op jouw website heb ik ook doorgezet, omdat de opdrachten eenvoudig zijn. Ik heb meer motivatie doordat ik in mijn omgeving heb verteld dat ik een verhaal schrijf, omdat ik weet dat mensen me helpen tijdens het schrijven. Marvick Lentz

Met behulp van jouw begeleiding kreeg ik meer motivatie om elke dag iets te schrijven. Het helpt echt als iemand je ‘controleert’, om het zo maar even te noemen. René Beckers

De persoonlijke antwoorden die je op vragen van allerlei aard geeft (inhoudelijk zowel als m.b.t. motivatie en woordental) zijn vriendelijk, vrolijk en opgewekt. Je geeft bruikbare handvatten om door te kunnen razen. Ik heb tijdens de afgelopen maand 80.004 woorden geschreven. Zonder jouw mailtjes en het regime van deelnemen aan een project was me dat nooit gelukt. Yono Severs


Mijn verhaal

Toen ik 17 was besloot ik dat ik ‘later als ik groot ben’ schrijfster en schrijfcoach wilde zijn. Ik had zelf gemerkt hoe schrijven – je creativiteit en zelfvertrouwen op één vlak ontwikkelen – een positieve invloed heeft op je hele leven en wilde dit graag doorgeven.

Nog geen tien jaar later ben ik al een heel eind op weg: in 2013 behaalde ik mijn Master in Creative Writing, werd er voor het eerst een verhaal van me gepubliceerd en startte ik als freelance schrijfcoach.

Zelf schrijf ik korte verhalen en ben bezig met een roman. Mijn personages beginnen vaak passief, maar ik dwing ze stappen te nemen om hun lot in eigen handen te nemen. Of ik laat zien hoe mensen ongelukkig worden als ze zich afsluiten van de wereld en mensen om hen heen.

Ik zie lef als een onmisbaar ingrediënt voor een gelukkig leven. Daar schrijf ik over, daar vertel ik jou over en daar baseer ik mijn eigen keuzes op. Ook al blijft het eng om uit je comfort zone te stappen. Ga je met me mee?


Inspiratie in je inbox

Ontvang schrijftips, nieuws en cadeautjes in je inbox:


info@kellymeulenberg.com   Hofsingel 83, 3155 AL Maasland (geen bezoekadres) 06 39 76 33 56
 

Ontvang schrijftips, nieuws en cadeautjes in je inbox: